Satumetsän irtonumero erikoisnumerona (julkaisussa vanhojen satujen alkuperäisversiot) 2023

14.50

Satumetsän jokainen numero julkaistaan noin 38-60-sivuisena kuvitettuna lehtenä, joista jokainen sisältää kaksi vanhaa satua 4—10-vuotiaille satujen lukijoille ja kuuntelijoille sovitettuina versioina (Satumetsän erikoisversiota lukuun ottamatta) ja kaksi uutta nykysatua Satumetsän kirjoittajilta sekä vaihtelevasti muuta sisältöä lastenrunoudesta lasten sarjakuviin ja puuhasivut.

Osasto:

Kuvaus

Satumetsän vuosikerran yksittäinen numero eli numero, joka on parhaillaan menossa painatukseen. Erikoisnumerossa Satumetsässä julkaistavia vanhoja satuja julkaistaan vain alkuperäisessä muodossa ilman satujen muunnoksia ja nykyaikaistamista. Aivan pienille lapsille Satumetsän toimitus suosittelee Satumetsän erikoisnumeron tilauksen sijaan Satumetsän tavallista irtonumerotilausta. Tilaushintaan sisältyy ALV ja toimituskulut. Tilausta on mahdollista vuositilauksena täyttämällä Irtonumerotilaus ja tilauksen jatkaminen vuositilauksena -lomake Satumetsän verkkosivustolla. Satumetsä ilmestyy suoraan koteihin kautta Suomen.

Saatavilla keväällä 2023. Tilausta tehdessäsi valitsethan maksuvaihtoehdoksi Satumetsä-laskun.

Satumetsän vuosikerta 2023 julkaistaan e-julkaisuna jos tavoitetilaajamäärä vuodelle 2023 ei täyty 28. helmikuuta 2023 mennessä jolloin tehdystä tilauksesta lähetetään lasku e-julkaisun vuositilauksen hinnalla (25 €) maaliskuussa 2023.