Satumetsän vuosikerta erikoistilauksena (julkaisussa vanhojen satujen alkuperäisversiot) 2023

56.00

Satumetsän jokainen numero julkaistaan noin 38-60-sivuisena kuvitettuna lehtenä, joista jokainen sisältää kaksi vanhaa satua 4—10-vuotiaille satujen lukijoille ja kuuntelijoille sovitettuina versioina (Satumetsän erikoisversiota lukuun ottamatta) ja kaksi uutta nykysatua Satumetsän kirjoittajilta sekä vaihtelevasti muuta sisältöä lastenrunoudesta lasten sarjakuviin ja puuhasivut. Vuositilaus sisältää neljä lehteä.

Osasto:

Kuvaus

Erikoisvuositilauksessa Satumetsässä julkaistavia vanhoja satuja julkaistaan vain alkuperäisessä muodossa ilman satujen muunnoksia ja nykyaikaistamista. Aivan pienille lapsille Satumetsän toimitus suosittelee Satumetsän erikoisvuositilauksen sijaan Satumetsän tavallista vuositilausta. Satumetsä ilmestyy neljästi vuodessa suoraan koteihin kautta Suomen. Tilaushintaan sisältyy ALV ja toimituskulut. Vuositilaus on jatkuva ja se on mahdollista päättää täyttämällä Tilauksen päättäminen -lomake Satumetsän verkkosivustolla. Tilausvaihtoehdossa yhden lehden hinta postikuluineen on 14 €.

Saatavilla keväällä 2023. Tilausta tehdessäsi valitsethan maksuvaihtoehdoksi Satumetsä-laskun.

Satumetsän vuosikerta 2023 julkaistaan e-julkaisuna jos tavoitetilaajamäärä vuodelle 2023 ei täyty 28. helmikuuta 2023 mennessä jolloin tehdystä tilauksesta lähetetään lasku e-julkaisun vuositilauksen hinnalla (25 €) maaliskuussa 2023.