Satumetsän Halloween -erikoisnumero 2022

15.00

Satumetsän Halloween -erikoisnumerossa julkaistaan ihka ensimmäinen suomennos yhdysvaltalaisesta kauhuklassikosta Päätön ratsumies (1819-1820) kirjailijalta Washington Irving. Satumetsän Halloween -erikoisnumerossa on mukana myös kansallisrunoilijamme J. L. Runebergin vaimon Fredrika Runebergin tarina Manalan neito sekä maailmankuulun venäläisen noidan Baba Jagan tarina. Satumetsän Halloween -erikoisnumerossa julkaistaan myös kauhun mestarin Edgar Allan Poen runo Korppi sekä eteläamerikkalainen taru El Cucosta, lapsia iltaisin pelottelevasta möröstä. Aasialaista kauhua Satumetsän Halloween -erikoisnumerossa edustaa japanilainen tarina luminainen Yuki-onnasta. Edellä mainitun lisäksi Satumetsän Halloween -spesiaali saattaa sisältää myös muita aavemaisia yllätyksiä! Tätä Satumetsän erikoisnumeroa kannattaa lukea vain isompien lapsien ja yhdessä aikuisten kanssa.

Osasto:

Kuvaus

Satumetsän toisen toimintavuoden rahoittamiseksi Satumetsä julkaisee pyhäinpäivän — eli Halloween -erikoisnumeron suuren kurpitsajuhlan aikaan. Ennakkotilaa Halloween -numero itsellesi tai lahjaksi jo tänään ja tue samalla Satumetsän vuoden 2022 toimintaa. Satumetsän Halloween -erikoisnumero lähetetään tilaajille sähköpostitse e-julkaisuna lokakuussa 2022 ja se sopii luettavaksi isommille lapsille (noin 9-vuotiaat ja tätä vanhemmat) sekä aikuisille. Satumetsän Halloween -erikoisnumerosta saatavat tilaustulot käytetään lyhentämättöminä Satumetsän vuoden 2021 ja 2022 tekijöiden palkkioihin.

Satumetsän Halloween-erikoisnumero julkaistaan samansisältöisenä vuoden 2022 ja vuoden 2023 lokakuussa. Halloween-numero julkaistaan tilaajille e-julkaisuna ja se lähetetään sähköpostitse. Tilauksia vuodelle 2022 otetaan vastaan 15. lokakuuta 2022 saakka.

kuva (Wikimedia Commons): F. S. Coburn – The Legend of Sleepy Hollow
What fearful shapes and shadows beset his path (1899)