Satumetsän vuosikerta sisältäen e-julkaisun 2023

75.00

Satumetsän jokainen numero julkaistaan noin 38-60-sivuisena kuvitettuna lehtenä, joista jokainen sisältää kaksi vanhaa satua 4—10-vuotiaille satujen lukijoille ja kuuntelijoille sovitettuina versioina (Satumetsän erikoisversiota lukuun ottamatta) ja kaksi uutta nykysatua Satumetsän kirjoittajilta sekä vaihtelevasti muuta sisältöä lastenrunoudesta lasten sarjakuviin ja puuhasivut. Vuositilaus sisältää neljä lehteä.

Osasto:

Kuvaus

Satumetsä ilmestyy neljästi vuodessa suoraan koteihin kautta Suomen. Tilaushintaan sisältyy ALV ja toimituskulut. E-julkaisun jokainen numero on luettavissa kolmen kuukauden ajan. Vuositilaus sisältäen e-julkaisun on jatkuva ja se on mahdollista päättää täyttämällä Tilauksen päättäminen -lomake Satumetsän verkkosivustolla. Tilausvaihtoehdossa kahden lehden (painettu julkaisu + e-julkaisu) yhteishinta postikuluineen on noin 19 €.

Saatavilla keväällä 2023. Tilausta tehdessäsi valitsethan maksuvaihtoehdoksi Satumetsä-laskun.

Satumetsän vuosikerta 2023 julkaistaan e-julkaisuna jos tavoitetilaajamäärä vuodelle 2023 ei täyty 28. helmikuuta 2023 mennessä jolloin tehdystä tilauksesta lähetetään lasku e-julkaisun vuositilauksen hinnalla (25 €) maaliskuussa 2023.